Disclaimer
Bij het samenstellen van de inhoud van deze site is met zorg gewerkt. Alle bij dit project betrokken partijen sluiten echter iedere aansprakelijkheid uit voor onjuistheden, onvolledigheden en eventuele gevolgen van het handelen op basis van informatie die op deze site beschikbaar is. Aan de informatie die op of via deze site wordt getoond, kunnen op geen enkele wijze rechten of aanspraken ontleend worden. 
 
Copyright
Deze website wordt beheerd door Centraal Bureau voor de Rijn- en Binnenvaart in opdracht van Kantoor Binnenvaart, Centraal Bureau voor de Rijn- en Binnenvaart, Vereniging Rijn & IJssel, CNV Vakmensen en Nautilus International. De Arbocatalogus op deze website is bestemd voor iedere werkgever en werknemer in de Binnenvaart. Alle betrokken partijen staan voor verdere verspreiding van kennis en praktische instrumenten op het gebied van de Arbo-regelgeving naar werknemers en werkgevers in de Binnenvaart en instellingen die daarmee vergelijkbaar zijn. De projectgroep juicht het dan ook toe als een andere organisatie haar informatie overneemt, maar hanteert daarbij wel de volgende spelregels.
 
Eigen gebruik
Informatie van deze site is vrij te gebruiken binnen eigen bedrijf of instelling.
 
Zakelijke of commerciële doeleinden
Voor zakelijke of commerciële doeleinden is het niet toegestaan informatie van deze website over te nemen zonder schriftelijke toestemming vooraf. Schriftelijke toestemming kan worden aangevraagd via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
Journalistieke doeleinden
  • Bij overname van kleinere stukken (tot 250 woorden) willen we vermelding van de bron ’Bron: www.arbo-binnenvaart.nl’.
  • Bij overname van een grotere stuken (tussen de 250 en 500 woorden) willen we de vermelding ’Bron: www.arbo-binnenvaart.nl’
  • Bij het overnemen van uitgebreide informatie (meer dan 500 woorden) willen we graag dat u vooraf met ons contact opneemt. Dat kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Ga naar boven